100% Fullkornsbrød med spelt og linfrø; få karbohydrater og uten gjær

20. mars 2017 | Boller & Brød

Jeg er glad i å lage mat fra bunnen, tydeligvis, men jeg synes også det er gøy å teste nyheter som kommer i butikkhyllene. Jeg liker å være kreativ med maten, tenke enkle løsninger og prøve å finne frem til oppskrifter som gjør det både billigere og ikke minst lettere for folk å leve sunt!

En av tingene jeg ofte gjør er derfor å bruke type ferdig produkter til litt andre ting enn det de kanskje er ment som.  I dag er det den nye brød blandingen fra Møllerens som har fått litt ny klesdrakt på mitt kjøkken! Her får du både speltmel, chiafrø og fiberhusk i posen. Produkter som ofte er litt dyre. Så kan du bare spe på med billigere ingredienser! La oss ta en titt på det!

I utgangspunktet er jo dette et flott produkt!

100% fullkorn, rikt på proteiner, lite karbohydrater og mye fiber, men jeg har gjort den ennå litt sunnere og ikke minst kjappere å lage!

Til 4 store matpakke briks trenger du:

Ingredienser

  • 1 pose Spelt og Chiabrød fra Mølleres
  • 2 revne gulrøtter
  • 2 egg
  • 0,5 dl linfrø
  • 3 dl lunkent vann

Ikke noe gjær

Fremgangsmåte

  1. Bland egg, gulrot og vann sammen med melblandingen
  2. Rør godt
  3. Bre røren utover en bakeplate og del den i 4 deler med en pizzarulle
  4. Stekes på 220 grader, over og undervarme, i 20 minutter

Les også hvordan du kan lage både cookies og kaker av en sunn kakemiks HER

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

20. mars 2017 | Boller & Brød

Kommentarer (3)

  1. Kun i 4 deler? Blir det ikke veldig mye deig/brød når det egentlig er ment til et vanlig brød?

Comments are closed.