Dobbel sjokolade cookie; fri for sukker, mel, gluten og melk

18. januar 2017 | Godis og kaker

Lillelørdag betyr noe søtt og sunt her inne. Siden FIT på 30 dager tross alt er sving hadde jeg lyst til å lage noe som passer inn i den kostplanen. Resultatet ble disse dobbelt opp sjokolade cookiene!

De er bakt uten sukker, mel, gluten og melk, men pass på at du må velge en melkefri sjokolade på toppen om det er viktig for deg.

Til ca 10 cookies trenger du:

Ingredienser

  • 2 egg
  • 2,5 dl peanøttsmør
  • 2 ss kakao
  • 4 ss sukrin gold
  • 1/2 ts vaniljepulver eller essens
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1 krum salt
  • Sukkerfri sjokolade

Fremgangsmåte

  1. Miks alle ingrediensene unntatt sjokoladen godt sammen med en stavmikser
  2. Sett deigen i kjøleskapet mens ovnen blir varm
  3. Sett ovnen på 200 grader – over og undervarme
  4. Fordel ca. 1 ss av deigen utover et stekebrett
  5. Dypp skjeen i litt varmt vann og form til runde cookies
  6. Stekes i 10 minutter
  7. Legg en sjokoladebit på hver cookies og la den smelte mens cookien avkjøler seg.

Før jeg logger ut for dagen må jeg bare dele noen bilder fra dagens luftetur. Man kan si hva man vil om en snø løs vinter, men det er altså bare noe helt magisk med lyset og stemningen om vinteren..

Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

18. januar 2017 | Godis og kaker

Kommentarer (6)

  1. Å disse så fantastiske ut. Kan man bruke et annet mel som for eksempel fettredusert mandelmel eller kokosmel?

  2. NAM!! Disse så gode ut! 😀
    Er det mulig å bytte ut peanøttsmøret med noe annet? Har ikke sånt i hus 😛

Comments are closed.