Restegryte

17. januar 2017 | Middag

FIT på 30 dager er godt igang og det er på tide at denne bloggen kommer tilbake til sine vante tralter. Noe som betyr mer mat! Ja, takk!

I dag byr jeg på en enkel restegryte. Du kan faktisk bruke det du har av kjøtt og grønnsaker i kjøleskapet, det er sausen som gjør susen!

Til 3-4 personer

Ingredienser

  • 3 svinekoteletter
  • 1 gul løk
  • 4 gulrøtter
  • 300 gram sopp
  • 1 rød paprika
  • 6 stang selleri
  • 1 boks hakket tomat
  • 2 ss rød pesto
  • 0,5 dl matfløte
  • 1 terning kjøttbuljong

Fremgangsmåte

  1. Del alle grønnsakene opp i stek i litt smør
  2. Tilsett kjøtt og brun det lett
  3. Tilsett hakket tomat, rød pesto, matfløte og buljong
  4. Varm igjennom og server

Server med ris eller brød til

Håper det smaker!

Stort Smil

Desiree

17. januar 2017 | Middag